DUIVENHOKKENBOUW EN –INRICHTING NICO DE HEUS

Leverancier van:

HET EURO- VENTILATIE SYSTEEM
Voor uw toekomst in de duivensport.
Een gezond duivenhok voor mens en dier.

Waarom is het mechanische Euro-ventilatie systeem onmisbaar op uw hok?

Het Euro-ventilatie systeem is over de gehele lengte van het hok aangebracht en houdt de luchtcirculatie optimaal. 24 uur per dag is er een constant zuurstofrijk klimaat op uw hok aanwezig, wat uw duiven alleen maar ten goede zal komen. Er wordt steeds verse lucht aangevoerd, zonder dat er tocht ontstaat, zelfs ’s nachts als de duiven op rust zitten. Lucht moet in beweging blijven want stilstaande lucht neemt weinig zuurstof op.

Ook voor uw gezondheid is het aan te raden. Je hoort hoe langer, hoe meer dat mensen problemen krijgen met hun gezondheid, o.a stoflongen. Dè reden om uw duivenverblijf stofvrij te maken met het super Euro-ventilatie systeem. U kunt het regelen met een vijfstanden regelaar. Ongeveer 85% van het aanwezige stof wordt afgezogen.

Het Euro-ventilatie systeem is onmisbaar voor de gezondheid van uw duiven en van u zelf. Uw gezondheid is meer waard dan de prijs van een goed ventilatie systeem.De vele voordelen zijn onmiskenbaar:Centrifugaalmotor - 5-standenregelaar - 4 m ontluchtingskanaal (speciaal berekend per duivenhok) - afdekkap voor de motor.

Totaalprijs, inclusief afleverkosten: ƒ 1675,00   /   € 760,50
Extra kanaal per meter:                     ƒ    97,00   /   €   44,00


Voor meer informatie:
Vul het aanvraagformulier in (klik hier) of
Bel: 0031 (0)73 – 5993933 of fax 0031 (0)73 – 5991815