DUIVENSPORT DE HEUS DISTRIBUTIE

Leverancier van:

CONTRATEX
De revolutie in Ventilatie techniek!!

CONTRATEX is een flexibel polyester/PVC weefsel zonder randversterking voor inbouw in een frame of bevestiging onder een leest of in een screen.

BESCHERMT UW DUIVEN TEGEN GEVAARLIJKE TOCHT EN ZORGT VOOR EEN OPTIMALE BE- EN ONTLUCHTING.

De structuur van Contratex vormt een effectief scherm, zodat een haardroger op de hoogste stand geplaatst op een afstand van 10 cm voor het windscherm niet in staat is, de vlam van de kaars op een afstand van wederom 10 cm achter het doek te laten bewegen Deze foto toont duidelijk aan dat Contratex niet alleen een hoge remmende werking heeft ten aanzien van de luchtsnelheid, maar dat dankzij de specifieke structuur van het weefsel aan de binnenkant over een afstand van 7 cm ook een aanzuigende werking ontstaat.

Door Contratex in het plafond aan te brengen verhindert u de sterke wervelingen, die door open dakranden, gevels of droognokken ontstaan.

Ramen kunnen door Contratex verandert worden in een constante frisse lucht bron.

Ventilaties in de vloer worden onschuldige zuurstofdonors.Het nieuwe vlieghok ter grootte van 9 x 2 meter werd in februari 1998 neergezet. Voor de openingen van 2 x 2 meter werden de windschermen aangebracht. Ondanks de stand op het zuidwesten en zeer slechte weersomstandigheden waren de duiven op dit hok -zonder verwarming- totaal dominerend en toonden bij iedere weersgesteldheid een zeer nauwsluitend verendek en een hoge vlieglust.

Prijzen per vierkante meter:
Standaard breedtes van 1, 1.5 of 2 meter    ƒ 23,50    € 11,00
Op maat gemaakt    ƒ 25,50    € 12,00


HET BEGRIP VOOR OPTIMALE HOK VENTILATIE

Voor meer informatie:
Vul het aanvraagformulier in (klik hier) of
Bel: 0031 (0)73 – 5993933 of fax 0031 (0)73 – 5991815